Profesionalni usisivači – Star

U ponudi imamo veliki broj profesionalnih usisivača poznatog svetskog proizvođača Star kompanije koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom najkvalitetnijih profesionalnih i industrijskih usisivača, mašina za dubinsko pranje, mašina za pranje i čišćenje podova, uličnih čistilica, mašina za pranje tepiha – četkara, opreme za čišćenje i pranje i rezervnih delova za mašine i usisivače.
Na lageru imamo profesionalne usisivače kao što su: Baby, Herkul 20 DP,  WD 20, 35, 60 sa dva i tri motora, BP 42 – leđni usisivač i mnoge druge.

Приказ 1–12 од 18 резултата

Star Baby

Upoznajte Star Baby, vašeg lojalnog saveznika u čišćenju. Snagom od 1200W, ovaj usisivač pruža izvanredne rezultate. Uživajte u neograničenoj autonomiji rada zahvaljujući strujnom napajanju. Star Baby je izuzetno tih, sa nivoom buke od samo 50 dB. To znači da ga možete koristiti u svako doba dana ili noći, bez uznemiravanja. Svojim praktičnim dizajnom, ovaj usisivač je lagan za upotrebu i održavanje. Uz HEPA filter visoke efikasnosti, Star Baby zadržava i najmanje čestice prašine, aerosola i mikroba, pružajući vam higijenski čist prostor. Otkrijte vrhunske performanse i praktičnost Star Baby usisivača i uživajte u bezprekornom čišćenju.

Star WDP 20

WDP 20 je usisivač specifičan za mokro i suvo usisavanje. Idealan je za one koji žele jednostavnu upotrebu i visoke performanse. Ima gumene točkove koji ne ostavljaju tragove korišćenja.

Star WDM 20

WDM 20 je usisivač specifičan za mokro i suvo usisavanje. Idealan je za one koji žele jednostavnu upotrebu i visoke performanse. Ima gumene točkove koji ne ostavljaju tragove korišćenja.

Star WDP 35

WDM 35 je usisivač za mokro i suvo usisavanje. Iako ima kapacitet rezervoara (35 L), lagan je zbog plastičnog rezervoara koji pruža udobnost tokom korišćenja. Pomoću motora sa dvostrukim ventilatorom od 1400 W, obezbeđuje profesionalno usisavanje sa snagom vakuuma od 245 mbar / 24,5 kPa, gumenim točkovima bez tragova, mašinom za čišćenje sa niskim nivoom buke (oko 65 dB-a) sa dodatnim sistemom izolacije.

Star WDM 35

WDM 35 model je idealna mašina za mokro i usisavanje sa vakum motorom od 1200 W sa duplim ventilatorom i rezervoarom od 35 L. Svojim telom od nerđajućeg čelika obezbeđuje izdržljivost i omogućava manevrisanje zahvaljujući točkovima koji se mogu rotirati za 360 stepeni tokom upotrebe i ne ostavljaju tragove. To je mašina za čišćenje koja ima nizak nivo buke sa dodatnim izolacionim sistemom gumenih točkova.

Star WDP 60/2

Star WDP 60-2 je kvalitetan i pouzdan usisivač za mokro i suvo usisavanje. Kombinacijom kompaktnosti, snage i pouzdanosti, ovaj usisivač je savršen partner za održavanje čistoće u industrijskim i komercijalnim prostorima. Svestranost mu omogućava da se nosi sa svim vrstama nečistoće - prašinom, tečnostima, piljevinom i lišćem. Sa dva motora snage 1200W, Star WDP 60-2 pruža impresivan vakuum za brze i efikasne rezultate. Mobilan i okretan, lako se kreće i čisti i najteže dostupne delove prostorije. Neograničenom autonomijom rada, ovaj usisivač vam omogućava neprekidno čišćenje bez prekida za punjenje baterije. Jednostavan za upotrebu i održavanje, Star WDP 60-2 je vaš ključ za profesionalnu čistoću.

Star WDM 60/2

Upoznajte Star WDM 60-2 - vrhunski, pouzdan i praktičan usisivač za mokro i suvo usisavanje. Ovaj kompaktan usisivač kombinuje izvanredne performanse sa vrhunskim kvalitetom, pružajući vam mogućnost da efikasno usisate fine i grube nečistoće, tečnosti, piljevinu i lišće. Svojim metalnim kućištem i dva motora snage 1200W, pruža izuzetnu udobnost i produktivnost tokom čišćenja. Njegov kapacitet rezervoara od 60 litara omogućava duže vreme rada, dok strujno napajanje omogućava neograničenu autonomiju. Nabavite ga danas i otkrijte zašto je ovo savršen izbor za vas!

Star WDP 60/3

WDM 60-3 je usisivač namenjen za mokro i suvo usisavanje Prednji točkovi koji se rotiraju za 360 stepeni olakšavaju vožnju. Poseduje 3 motora od 1200W i telo od plastike. Radi sa niskim nivoom buke zahvaljujući svom ekstra izolacionom sistemu filtera. Namenjen je za sve vrste metala, piljevine, kamenja, peska, lišća, prašine i otpadnih voda.

Star 2/55 WDM

Usisivač namenjen za mokro i suvo usisavanje sa dva vrhunska motora (2 x 1200 W) i rezervoarom zapremine 60 L. Dužina kabla je 10 m. Težine je 27,8 kg. Dimenzija je 540 x 540 x 900 mm.

Star 2/55 WDP

Usisivač namenjen za mokro i suvo usisavanje sa dva motora (2 x 1200 W) i rezervoarom zapremine 60 L. Karakteriše ga plastično kućište. Protok vazduha je 61 L/s. Dužina kabla je 10 m. Težine je 26,5 kg, dok je dimenzija 540 x 540 x 900 mm.

Star 20 DP

DP 20 je usisivač sjajnih performansi i optimalne težine. Poseduje plastično kućište. Karakterišu ga gumeni točkovi koji ne ostavljaju tragove. Zapremina posude je 20 L. Težine je 15 kg, dok je dimenzija 420 x 420 x 530 mm.

Star 3/55 WDM

Usisivač za mokro i suvo usisavanje sa 3 motora (3 x 1200 W) i rezervoarom zapremine 60 L. Protok vazduha je 61 L/s. Težine je 30,15 kg, dok je dimenzija: 540 x 540 x 900 mm.

Profesionalni usisivači

Profesionalni usisivači se koriste za mokro i suvo usisavanje manjih površina, kao i velikih i zahtevnih površina - industrijskih i proizvodnih hala, magacinskih prostora, fabrika, medicinskih ustanova itd. Svoju primenu nalaze i  u drugim granama kao hoteli i restorani i dr. Ključna prednost je njihova usisna moć, što omogućava usisavanje skoro svih vrsta prljavštine, prašine, otpada različite veličine, tečnosti, piljevine, lišća, sitnije plastike, sitnijih ostataka metala, zapaljivih čestica i drugih materijala za vrlo kratko vreme. Pored toga, pokazali su se kao izuzetno izdržljivi jedni su od retkih koji se mogu koristiti za stalnu upotrebu i u ekstremnim uslovima rada. Profesionalni usisivači su dostupni u različitim veličinama i verzijama zavisno od nivoa buke, vrste i zapremine rezervoara, snage motora, napona i dr. Prilagodljivi su različitim potrebama i uslovima rada. Postoje modeli koji se proizvode u metalnoj i plastičnoj verziji.  Hotelski usisivači se puno koriste u poslednje vreme. Karakteristični su po jako malom nivou buke koju proizvode. Bešumni su tokom rada. U većini slučajeva su manjih dimenzija i snage motora u odnosu na usisivače većih gabarita.

U ponudi imamo veliki broj profesionalnih usisivača poznatog svetskog proizvođača Star - kompanije
koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom najkvalitetnijih profesionalnih i industrijskih usisivača, mašina za dubinsko pranje, mašina za pranje i čišćenje podova, opreme za čišćenje i pranje i rezervnih delova. Na lageru imamo profesionalne usisivače kao što su: Baby, Herkul 20 DP,  WD 20, 35, 60 sa dva i tri motora dr.

 

Zaključak

Pogledajte na našem sajtu sjajnu ponudu profesionalnih usisivača poznatоg svetskog proizvođača Star.