Mašine za čišćenje

Pre kupovine mašine za čišćenje


Postoji mnogo detalja o mašinama za čišćenje. Bitno je da pronađete tačno ono što vam treba, moramo da se pridržavamo određenih standarda kada radimo svoj posao, postoji širok asortiman mašina za čišćenje koje ispunjavaju ove standarde, pre kupovine mašine za čišćenje obavezno saslušajte njihovo mišljenje, ali pre ove faze napravite listu vašeg tipa čišćenja, uključujući veličinu površine koju treba očistiti. Biće vam u korist da to učinite.

Pozivamo vas da doživite

Pozivamo vas u naše prodavnice da vidite i testirate performanse naših Star mašina. Možete ispitati i testirati model koji želite, ostaviti katalog i dokumente i ispitati pravi proizvod. Ako želite, možete dobiti informacije od naših tehničkih stručnjaka ili konsultovati naše prodajne predstavnike i doneti bolju odluku. Naš cilj je da dobijete pravu mašinu za čišćenje i dobijete profesionalne rezultate, za to moramo da dobijemo prave informacije od vas, na primer: gde ćete koristiti mašinu za čišćenje, veličinu površine koju ćete koristiti, u kojoj sektor će se čistiti (bolnica, škola, tržni centar, fabrika) Verujemo da će to biti prednost.

Opšte informacije o mašinama za čišćenje


Industrijske mašine za čišćenje razlikuju se od kućnih usisivača po površini u kojoj se koriste i materijalima koji se čiste. Industrijske mašine za čišćenje mogu da vrše suvo i mokro hemijsko čišćenje. Njihovi motori su snažniji. Mokro-suvi modeli imaju dva odvojena motora i dva odvojena kotla. Takođe, dostupne su i trofazne industrijske mašine za čišćenje koje se koriste u industriji, odnosno modeli koji rade na industrijskoj struji. Sistemi filtera industrijskih mašina za čišćenje su razvijeniji. Može se razlikovati u zavisnosti od modela koji se koristi. Koristi se u hepa filteru, razvijeni su različiti modeli za različite namene, kao što su suvo usisavanje, mokro suvo usisavanje, mašine za poliranje podova, mašine za pranje podova, pranje pod visokim pritiskom.

Mašine za pranje podova razvijene su za čišćenje podova velikih površina. To su modeli za guranje i jahače, a čišćenje je obezbeđeno kao rezultat tečnosti za čišćenje koja se raspršuje po podu uz pomoć rotirajućih četki ispod mašine za čišćenje, uklanjajući prljavštinu sa poda i strugajući je pomoću sledeće remenice brisača pozadi mašine.

Mašine za poliranje podova se koriste za davanje sjajnog izgleda nakon čišćenja poda; Ovo pranje se odvija u obliku nanošenja hemije za čišćenje koja se raspršuje na pod preko mašine na podu uz pomoć rotirajućih jastučića.

Da li se mašine za pranje pod visokim pritiskom koriste za pranje automobila? Nanosi se na površinu koja se čisti nakon što se voda uzeta iz mreže dovede do željene temperature i pritiska u mašinama za čišćenje.

Industrijske mašine za čišćenje mogu imati 2 vrste motora, mogu biti jednofazne ili 3-fazne, mogu sakupljati prljave čestice prašine. Statički filteri se koriste za čuvanje prašine od industrijske prljavštine, industrijske mašine za čišćenje rade velikom snagom i brzinom, imaju zvučnu izolaciju, 3-fazne industrijske mašine za čišćenje mogu raditi duže.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *