Star mašine za pranje podova vrhunskog kvaliteta

Mašine za pranje podova su u ekspanziji u poslednjih nekoliko godina zbog rezultata koje obezbeđuju. Neuporedivo su bolje rešenje u odnosu na ručno pranje podova zbog niza prednosti i beneficija, kao što su: ušteda vremena, ulaganje manje napora, bolji rezultati, veći kvalitet i dr. Mašine za pranje podova se koriste u industrijskim ili komercijalnim prostorima, velikim proizvodnim halama, manjim kompanijama, hotelima, magacinima, hipermarketima i drugim poslovnim prostorima.

Приказ 1–12 од 26 резултата

SC 20 E

Star SC20 E je kompaktna i mobilna mašina za pranje podova koja pruža vrhunske rezultate čišćenja. Sa jednostavnim rukovanjem, lakoćom transporta i neograničenom autonomijom rada, SC20 E je savršen izbor za efikasno održavanje podova. Bez obzira na prostor, SC20 E će pružiti visok pritisak na podlogu i temeljito ukloniti sve nečistoće.

SC 20 B

Star SC 20b je vrhunski baterijski uređaj za čišćenje podova. Sa izuzetnom efikasnošću i prilagodljivošću, SC 20b vam omogućava da postignete besprekorne podove bez napora. Njegova napredna tehnologija, jednostavna upotreba i visoka pokretljivost čine ga nezamenljivim alatom za održavanje čistoće. Iskusite moć SC 20b i pretvorite svoje podove u prava remek-dela čistoće!

SC 35 B

Star SC 35 B - kompaktna mašina za pranje podova sa prilagodljivim ručicama, jednostavnim transportom i baterijskim napajanjem, Star SC 35 B pruža fleksibilnost i efikasnost. Uz vrhunski pritisak četke i mogućnost pristupa ivicama, dobijate besprekorne rezultate čišćenja. Svojom mobilnošću i jednostavnim upravljanjem, čišćenje čini kvalitetnijim i jednostavnijim. Neka vaši podovi zablistaju pored Star SC 35 B - vašim idealnim saveznikom za čist i sjajan pod.

SC 35 E

Star SC 35 E je vrhunska kompaktna mašina za pranje podova koja će transformisati vaše iskustvo čišćenja. Sa prilagodljivim ručkama i lakoćom transporta, pruža izvanredne rezultate čišćenja. Njen snažan pritisak četke garantuje besprekorno čiste podove, dok se lako prilagođava ivicama zidova i nameštaja. Sa neograničenom autonomijom rada, SC 35 E je idealan za manje i veće površine. Jednostavna za upotrebu sa samo tri dugmeta, ova mašina će vam omogućiti profesionalne rezultate bez napora. Uz SC 35 E, postignite savršeno čiste podove i uživajte u praktičnosti i efikasnosti koju pruža.

SC 431 B

Transformišite čišćenje podova uz Star SC 431 B. Ova kompaktna i moćna mašina pruža izuzetne rezultate čišćenja impresivnim pritiskom četke i efikasnošću. Iskusite maksimalnu produktivnost i performanse ove mašine. Svojom izdržljivošću, kompaktnim dizajnom i minimalnim održavanjem, Star SC 431 B je ultimativni izbor za profesionalno čišćenje podova. Otkrijte budućnost čistih podova i unapredite svoju rutinu čišćenja danas!

SC 431 E

Upoznajte Star SC 431 E - vrhunsku kombinovanu mašinu za pranje podova koja kombinuje izvanrednu efikasnost, praktičnost i pouzdanost. Ova mobilna i okretna mašina pruža temeljno i precizno čišćenje u industrijskim i poslovnim prostorima. Snagom pritiska četke od 20 kg, mašina brzo i efikasno uklanja svaku nečistoću, ostavljajući besprekorno čiste i suve podove. Neograničena autonomija rada omogućava neprekidno čišćenje, dok kompaktan dizajn omogućava lako manevrisanje čak i u uskim prostorima. Sa Star SC 431 E, vaši podovi će zasijati čistoćom i blistavošću. Transformišite celokupan proces čišćenja već danas!

SC 4300 E

Star SC 4300 E je visokokvalitetna mašina za pranje podova koja kombinuje efikasnost i praktičnost. Neograničenom autonomijom rada i mobilnošću, ova mašina je lojalan i odan partner za čišćenje. Pružajući vrhunske rezultate čišćenja, Star SC 4300 E jednostavna je za upotrebu i izuzetno pouzdana. Svojim inovativnim dizajnom i visokim radnim učinkom, ova mašina će uštedeti vaše vreme i poboljšati produktivnost. Otkrijte zašto je Star SC 4300 E pravi izbor za profesionalno čišćenje podova.

SC 4300 B

Upoznajte Star SC 4300 B - kombinovanu mašinu za pranje podova. Besprekornim čišćenjem, izuzetnom snagom i jednostavnom upotrebom, ova mašina pruža vrhunske rezultate. Zahvaljujući baterijskom pogonu i ergonomičnom dizajnu, imate slobodu kretanja i udobnost tokom čišćenja. Budite sigurni da je Star SC 4300 B izbor profesionalaca koji žele najbolje za svoje podove.

SC 5100 B

Upoznajte Star SC 5100 B - revolucionarnu mašinu koja će transformisati vašu rutinu čišćenja. Moćnim performansama i jednostavnošću upotrebe, mašina pruža izvanredne rezultate čišćenja. Baterijsko napajanje omogućava neograničenu slobodu kretanja, dok kompaktan dizajn i visok pritisak četke garantuju detaljno i precizno čišćenje. Uštedite vreme i energiju uz Star SC 5100 B - vašeg lojalnog partnera za održavanje besprekorno čistih podova. Otkrijte više i doživite neuporedivu efikasnost čišćenja koja će vas oduševiti.

SC 5200 B

Star SC 5200 B je mobilna, moćna i pouzdana mašina koja pruža vrhunsku produktivnost i rezultate čišćenja. Baterijskim napajanjem, možete slobodno manevrisati bez zapetljanih kablova. Star SC 5200 B je jednostavna za korišćenje i nudi sjajnu preglednost radne površine. Uštedite vreme i energiju, istražite sve prednosti ove inovativne mašine i efikasno očistite svoje podove. Kupite Star SC 5200 B i iskusite vrhunsku efikasnost čišćenja koja će transformisati vaše radno okruženje.

SC 5300 B

Star SC 5300 B je profesionalna mašina za pranje podova vrhunskih performansi. Baterijskim napajanjem, kompaktnim dizajnom i izvanrednim rezultatima čišćenja, ova moćna mašina pruža izvanrednu efikasnost i fleksibilnost. Postignite besprekorno čiste podove bez napora, uštedite vreme i energiju. Investirajte u Star SC 5300 B i iskusite novu dimenziju čišćenja već danas!

SC 5300 E

SC 5300 B je strujna (220 V) mašina za pranje podova raznih veličina. Korisniku nudi dobar pogled i preglednost površine koja se pere. Radni zahvat je 510 mm. Dimenzija je 800 x 1300 x 1100 mm.

Najraznovrsnija ponuda Star mašina za pranje podova

U ponudi imamo nove mašine za pranje podova. Na lageru imamo oko 20 različitih modela mašina za pranje svih vrsta podova poznatog svetskog proizvođača Star - kompanije koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom mašina za pranje i čišćenje podova, profesionalnih i industrijskih usisivača, mašina i usisivača za dubinsko pranje, mašina za pranje tepiha - četkara, opreme za čišćenje i pranje i neophodnih rezervnih delova.

Među modelima se izdvajaju gurajuće mašine za pranje podova raznih površina. Pored njih se izdvajaju i vozeće mašine za pranje podova koje se primenjuju u skoro svim granama industrije. To su mašine velikih gabarita čiji su radni učinak i zahvat impresivni. Karakteristične su osnovom kojom se upravlja i ona služi kao volan za odabir radijusa kretanja. Zbog svojih performansi, namenjene su za podove velikih površina. Broj kvadrature koju mašina može oprati po jednom satu zavisi od njenih gabarita i karakteristika, koje možete pogledati detaljnije na našem sajtu.

Kombinovane mašine za pranje podova imaju dosta prednosti i beneficija. Kao najvažnije se izdvajaju: ušteda vremena, mogućnost pranja velikih površina, jednostavnost korišćenja, nema ručnog džogiranja, rotaciona četka sa preciznim automatizmom za pranje i čišćenje, odgovarajuća i adekvatna veličina, zapremina rezervoara čiste i prljave vode i neuporediv kvalitet u odnosu na ručno pranje podova ili drugih tvrdih površina. U sledećem pasusu saznaćete zašto je Correcto idealan izbor za Vas.

Dodatne informacije

Pogledajte na našem sajtu sjajnu ponudu mašina za pranje podova poznatоg svetskog proizvođača Star.