Industrijski usisivači – Star

U ponudi imamo veliki broj industrijskih usisivača vrhunskog kvaliteta i poznatog svetskog proizvođača Star – kompanije koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom najkvalitetnijih profesionalnih industrijskih usisivača, mašina za dubinsko pranje, mašina za pranje i čišćenje podova, uličnih čistilica, mašina za pranje tepiha – četkara, opreme za čišćenje i pranje i rezervnih delova za mašine i usisivače.
Na lageru imamo industrijske usisivače od kojih su najpoznatiji: Star MTV 40, Star TCXV 55 p, Star TTV 30, Star TT 40 i dr.

Приказани сви од укупно 4 резултата

Star MTV 40

MTV 40 je industrijski usisivač izvanrednih performansi sa 3 motora (3 x 1200 W). Zapremina rezervoara je 80 L. Rezervoar je od peskiranog čelika. Dimenzija je 700 x 900 x 160 mm.

Star TCXV 55 P

TCXV 55 P je industrijski usisivač sa jednim motorom snage 4000 W i posudom zapremine 100 L. Materijal rezervoara je peskirani čelik. Težine je 134,5 kg, dok je dimenzija 800 x 1200 x 1600 mm.

Star TTV 30

TTV 30 je industrijski usisivač sa jednim motorom snage 2200 W i rezervoarom zapremine 80 L. Rezervoar je od peskiranog čelika. Površina filtriranja je 5250 cm2.

Star TT 40

TT 40 je industrijski usisivač sa jednim motorom snage 3000 W i rezervoarom (od inoxa) zapremine 80 L. Težine je 92 kg, dok je dimenzija 700 x 900 x 1600 mm.

Industrijski usisivači vrhunskog kvaliteta

Industrijski usisivači se koriste za mokro i suvo usisavanje velikih i zahtevnih površina - industrijskih i proizvodnih hala, magacinskih prostora, fabrika, medicinskih ustanova itd. Zbog svojih karakteristika i performansi, dizajnirani su za upotrebu u industrijskom okruženju zbog svoje izuzetne snage. Ključna prednost industrijskih usisivača je njihova usisna moć, što omogućava usisavanje skoro svih vrsta prljavštine, prašine, otpada različite veličine, tečnosti piljevine, lišća, plastike, sitnijih ostataka metala, zapaljivih čestica i drugih materijala za vrlo kratko vreme. Pored toga, pokazali su se kao izuzetno izdržljivi jedni su od retkih koji se mogu koristiti za stalnu upotrebu i u ekstremnim uslovima rada. Industrijski usisivači su dostupni u različitim veličinama i verzijama zavisno od nivoa buke, vrste i zapremine rezervoara, snage motora, napona i dr. Prilagodljivi su različitim potrebama i uslovima rada.
Jako je važno znati razliku između profesionalnih, hotelskih, komercijalnih industrijskih i industrijskih usisivača. U nastavku teksta ćemo objasniti u čemu se razlikuju.

Industrijski usisivači su kompleksniji i se dele u dve kategorije:

 

  • Komercijalni industrijski usisivači - koriste se pretežno za usisavanje prašine, prljavštine, vode i sl. Nije preporučljivo da se koriste za usisavanje krupnijih ostataka od plastike i metala ili sitnijeg šuta. Poseduju rezervoare manje zapremine. Manjih su gabarita u odnosu na industrijske usisivače.
  • Industrijski usisivači - koriste se za komplikovanija i zahtevnija usisavanja, pretežno u industriji - magacinskim prostorima, industrijskim i proizvodnim halama, . Namenjeni su za usisavanje masnoće, piljevine, plastičnih i metalnih ostataka, građevinskog šuta.

Zaključak

Industrijski usisivači su neophodni za održavanje industrijskih prostora. Svojom snagom, izdržljivošću i sposobnošću da uklone štetne materije, ovi usisivači omogućavaju čist radni prostor i okruženje.

Pogledajte na našem sajtu sjajnu ponudu industrijskih usisivača poznatоg svetskog proizvođača Star.