Usisivači za dubinsko pranje – Star

U ponudi imamo veliki broj mašina za dubinsko pranje poznatog svetskog proizvođača Star – kompanije koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom najkvalitetnijih profesionalnih i industrijskih usisivača, mašina za dubinsko pranje, mašina za pranje i čišćenje podova, uličnih čistilica, mašina za pranje tepiha – četkara, opreme za čišćenje i pranje i rezervnih delova za mašine i usisivače.
Na lageru imamo mašine za dubinsko pranje od kojih su najpoznatije: Combo 10/1, 20 CCM, 35 CCM, 60 CCM i mnoge druge.

Приказани сви од укупно 4 резултата

Star Combo 10/1

Star Combo 10/1 je sinonim za vrhunsku čistoću i efikasnost. Sa snagom usisavanja i optimalnim pritiskom vode, ovaj usisivač osigurava da svaka mrlja nestane. Sa svojom kompaktnom veličinom i elegantnim dizajnom, Star Combo 10/1 je lako rukovati i skladištiti. Bez obzira da li je kuća ili poslovni prostor u pitanju, Star Combo 10/1 je vaš pouzdan partner. Osvojite neodoljivu čistoću danas - naručite svoj Star Combo 10/1 i doživite čišćenje na potpuno novi način!

Star 20 CCM

Star 20 CCM - profesionalna mašina za dubinsko pranje. Snagom od 1200W i impresivnom usisnom moći, ova mašina uklanja prljavštinu, mrlje i neprijatne mirise sa tepiha, mebla i tapaciranog nameštaja. Sa svojih 20 litara kapaciteta, Star 20 CCM omogućava brzo i efikasno pranje. Mobilna i okretna, lako se koristi čak i na teško dostupnim mjestima. Otkrijte vrhunsku kombinaciju snage, praktičnosti i izvrsnih rezultata uz Star 20 CCM. Transformišite svoj prostor i uživajte u svježini koju donosi ova izvanredna mašina za dubinsko pranje.

Star 35 CCM

Predstavljamo vam kvalitetnu i pouzdanu mašinu za dubinsko pranje Star 35 CCM. Snagom od 1200W i izvanrednom usisnom moći, ova mobilna mašina je namenjena za tepihe, mebl i tapacirani nameštaj. Uklanja mrlje, neprijatne mirise i osvežava izgled površina. Zahvaljujući svojoj svestranosti i kompaktnom dizajnu, Star 35 CCM je idealna za automobilska sedišta i poslovne prostore. Praktična, jednostavna za upotrebu i sa efikasnim rezultatima, Star 35 CCM će oživeti Vaš prostor čistoćom i svežinom.
 

Star 60 CCM

Star 60 CCM poseduje impresivnu snagu zbog svoja dva motora od po 1200W. Većih je gabarita u poređenju sa modelima 20 i 35 CCM. Kompaktna i robustna mašina, idealna za dubinsko pranje tepiha, tapaciranog nameštaja i automobilskih sedišta. Uklonite mrlje, prljavštinu i osvežite nameštaj. Kvalitetnim motorima i neograničenom autonomijom rada, Star 60 CCM nudi zapanjujuć kvalitet i efikasnost u jednom.

Usisivači za dubinsko pranje vrhunskog kvaliteta

Mašine za dubinsko pranje su dostigle vrhunac na svetskom tržištu poslednjih desetak godina. U ekspanziji su od pojave virusa i velike zaprljanosti nameštaja. Namenjene su za kvalitetno, jednostavno i pouzdano dubinsko pranje.
Mašine za dubinsko pranje su postale zamena za naporno i komplikovano (ručno) otklanjanje prljavštine i nečistoća, kao i čišćenje i ribanje tepiha, nameštaja, skidanje fleka i dlaka kućnih ljubimaca. Pomoću njih, za kratko vreme je moguće očistiti i oprati nameštaj i tepihe tako da izgleda kao nov.
Doći do samog vrha u svetu dubinskog pranja je bio jako težak proces, imajući u vidu konkurentno tržište. Mašine za dubinsko pranje omogućavaju čišćenje i pranje do najsitnijih detalja.
Dodavanjem najkvalitetnijih hemijskih sredstava rezultati će biti izvanredni.
Čišćenje i pranje automobila, tepiha i nameštaja podrazumeva dubinsko usisavanje i otklanjanje nečistoća , mrlja i prljavštine. Nakon korišćenja i upotrebe mašine, rezultati će biti jasni i vidljivi u jako kratkom vremenskom intervalu. Mašine za dubinsko pranje se posebno koriste za autobuse, automobile, kamione, šlepere i sedišta u vozovima i avionima. Jedna od najpraktičnijih prednosti jeste činjenica da se nameštaj i tepisi mogu ponovo koristiti nakon kratkog perioda, u zavisnosti od temperature i provetrenosti prostora. U ponudi imamo mašine za dubinsko pranje poznatog svetskog proizvođača Star - kompanije koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom najkvalitetnijih i najpouzdanijih mašina za dubinsko pranje, mašina za čišćenje i pranje podova, profesionalnih i industrijskih usisivača, opreme za čišćenje i pranje i neophodnih rezervnih delova.

Dodatne informacije

Pogledajte na našem sajtu sjajnu ponudu mašina za dubinsko pranje poznatоg svetskog proizvođača Star.