Mašine za pranje tepiha vrhunskog kvaliteta

Tepisi se koriste u poslovnim prostorima i domaćinstvu i zbog velike fluktuacije ljudi, na njima se jako brzo nakupe prljavština, prašina, nečistoće, bakterije i raznorazni alergenti koji mogu prouzrokovati zdravstvene probleme i kvalitet vazduha. Shodno tome, tepisi zahtevaju konstantno pranje i održavanje. Pranje tepiha je jedna od najvažnijih aktivnosti i treba se sprovoditi redovno kako bi se održao higijenski i estetski izgled poslovnog ili kućnog prostora. Pranje tepiha se može uspešno uraditi mašinom za pranje tepiha i ručno. Razlika je kristalno jasna. Rezultat koji se dobija mašinom za pranje tepiha se ne može meriti sa rezultatima dobijenim ručnim pranjem tepiha.

Приказани сви од укупно 3 резултата

Star C43/17

Predstavljamo vam Star C43 - mašinu za pranje tepiha i podova. Izvanrednim performansama i jednostavnom upotrebom, ovaj proizvod pruža besprekornu čistoću i efikasnost. Snažan motor i impresivna brzina četke brzo uklanjaju mrlje i prljavštinu. Njena tiha operacija omogućava neometano čišćenje u svim okruženjima. Svojom mobilnošću i okretnošću, lako se prilagođava svakom prostoru. Ova mašina štedi vaše vreme i energiju, nudeći vrhunske rezultate. Istražite sve prednosti Star C43 i otkrijte novu dimenziju čišćenja!

Star C45/18

Star C45 je kompaktna, ali snažna mašina koja je jednostavna za upravljanje. Kvalitetnim motorom, prečnikom četke od 450 mm i brzinom od 170 obrtaja u minuti, Star C45 brzo i efikasno uklanja mrlje, prljavštinu i nečistoće. Neograničenom autonomijom rada, ovaj model je pogodan za sve vrste čišćenja. Uz ergonomične ručice i mobilnost, ova mašina je laka za rukovanje i okretna čak i u prostorima sa preprekama. Investirajte u Star C45 i uživajte u sasvim novoj dimenziji čišćenja!

Star Kombi Kompakt

Kombi kompakt je jedna od najkvalitetnijih mašina za pranje tepiha vrhunskih karakteristika i performansi. Pored tvrđe četke, može se koristiti i zamenski dodatak ove mašine – nosač filca (abrazivni proizvod koji se namenski pravi za pranje tepiha i koji se stavlja na nosač koji nosi mašina). Ukupna snaga mašine je 370 W, dok je snaga usisnog motora 1500 W.

Koje su prednosti mašine za pranje tepiha?

Mašine za pranje tepiha i podova su u sve većoj i većoj ekspanziji. Ne samo da olakšavaju proces pranja tepiha, već ga i uprošćavaju u potpunosti. Obezbeđuju i dubinsko pranje koje se ne može postići ručnim pranjem. Prilikom mašinskog pranja, tepih se mngoo brže suši, u odnosu na ručno pranje, što je i najveća prednost u odnosu na ručno pranje. Razlog tome je činjenica da mašine uklanjaju većinu vode iz tepiha tokom procesa pranja. Još jedna od prednosti mašine jeste detaljno i precizno otklanjanje mrlja, nečistoće i prljavštine. Prednost je dizajn koji omogućava mašini da prodire duboko u vlakna tepiha i efikasno otklanja mrlje i nečistoće. Jako važno jeste redovno čišćenje i održavanje mašine nakon upotrebe. Time se održava efikasnost, produktivnost i radni vek mašine. Korišćenje sredstava za pranje tepiha je jako važno jer se tako postižu idealni rezultati.

Poznate su i kao četkare - single disc (rotacione) mašine za pranje tepiha. Naziv potiče zbog jednog diska, odnosno rotacione četke koja vrti i nema mogućnost usisavanja vode koja ispušta. Naziv ''četkare'' potiče od četke koju mašina poseduje i koja je karakteriše.

Dodatne informacije

Pogledajte na našem sajtu sjajnu ponudu mašina za pranje tepiha poznatоg svetskog proizvođača Star.