Industrijski usisivači

Industrijski usisivači


Industrijske mašine za čišćenje razlikuju se od kućnih usisivača po površini u kojoj se koriste i materijalima koji se čiste. Industrijske mašine za čišćenje mogu da vrše suvo i mokro hemijsko čišćenje. Njihovi motori su snažniji. Mokro-suvi modeli imaju dva odvojena motora i dva odvojena kotla. Takođe, dostupne su i trofazne industrijske mašine za čišćenje koje se koriste u industriji, odnosno modeli koji rade na industrijskoj struji. Sistemi filtera industrijskih mašina za čišćenje su razvijeniji. Može se razlikovati u zavisnosti od modela koji se koristi. Koristi se u hepa filteru, razvijeni su različiti modeli za različite namene, kao što su suvo usisavanje, mokro suvo usisavanje, mašine za poliranje podova, mašine za pranje podova, pranje pod visokim pritiskom.

Mašine za pranje podova razvijene su za čišćenje podova velikih površina. To su modeli za guranje i jahače, a čišćenje je obezbeđeno kao rezultat tečnosti za čišćenje koja se raspršuje po podu uz pomoć rotirajućih četki ispod mašine za čišćenje, uklanjajući prljavštinu sa poda i strugajući je pomoću sledeće remenice brisača pozadi mašine.

Mašine za poliranje poda koriste se za davanje sjajnog izgleda nakon čišćenja poda; Ovo pranje se odvija u obliku nanošenja hemije za čišćenje koja se raspršuje na pod preko mašine na podu uz pomoć rotirajućih jastučića.

Da li se mašine za pranje pod visokim pritiskom koriste za pranje automobila? Nanosi se na površinu koja se čisti nakon što se voda uzeta iz mreže dovede do željene temperature i pritiska u mašinama za čišćenje.

Industrijske mašine za čišćenje mogu imati 2 vrste motora, mogu biti jednofazne ili 3-fazne, mogu sakupljati prljave čestice prašine. Statički filteri se koriste za čuvanje prašine od industrijske prljavštine, industrijske mašine za čišćenje rade velikom snagom i brzinom, imaju zvučnu izolaciju, 3-fazne industrijske mašine za čišćenje mogu raditi duže.


Ovde možete pronaći industrijske industrijske usisivače

Fabrike su stalno aktivne i zbog dugotrajnog rada mašina koje rade u fabrikama suočavaju se sa različitim vrstama zagađenja u zavisnosti od proizvoda koji se proizvodi i tipa mašine, najčešće je industrijska prljavština tvrdoglava i gusta, kao npr. kao čvrsti talog od curenja proizvodnih strugotina u pojedinim delovima mašina ili kontaminacije ulja proizvodnih mašina. Prljavština se lako može očistiti mašinama za čišćenje pod visokim pritiskom, a za sakupljanje strugotine formirane u proizvodnji potrebne su industrijske mašine za čišćenje.

Mašina za čišćenje fabrike
Mašine za čišćenje pod visokim pritiskom pomažu u hemikalijama za čišćenje pored prskanja vode pod pritiskom za uklanjanje prljavštine koja se teško čisti, kao što je teško, zgusnuto ulje. Takođe, mašine za čišćenje pod visokim pritiskom imaju 2 opcije kao toplo-hladno/hladno. Ove mašine imaju podešavanja pritiska na sebi.

Industrijske mašine za čišćenje

Usisavanje prljavštine kao što su ostaci proizvodnje, prašina, strugotine koje nastaju tokom proizvodnje industrijskih mašina za čišćenje zahtevaju snažan motor i specijalne sisteme filtera, kao i crevo za usisavanje velikog prečnika, od standardnih usisivača za čišćenje.

Mašine za pranje podova

Klasične metode su gotovo nemoguće očistiti podove velikih fabričkih površina, mašine za pranje podova su pogodne za ovaj posao. Mašine za pranje podova sa velikim kapacitetom rezervoara i motorima velike snage, podeljene na modele rider i push, čiste veoma velike površine za kratko vreme.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *