Star ulične čistilice

U ponudi imamo nove ulične čistilice. Na lageru imamo veliki broj različitih modela mašina za čišćenje i uličnih čistilica poznatog svetskog proizvođača Star – kompanije koja se dugi niz godina bavi proizvodnjom mašina za pranje i čišćenje podova, profesionalnih i industrijskih usisivača, mašina i usisivača za dubinsko pranje, mašina za pranje tepiha – četkara, opreme za čišćenje i pranje i neophodnih rezervnih delova.

Приказани сви од укупно 2 резултата

Star SW 92/40

STAR SW 92/40 је mašina specifična za čišćenje velikih površina kao što su magacini i hale. Najbitnija prednost je radni zahvat – 920 mm. Poznata je i kao mehanička čistilica. Radni učinak je oko 3680 m2/h. Dimenzija je: 1300 x 950 x 1050 mm. Težine je 24 kg.

Star Street Sweeper

Street sweeper је mašina za čišćenje podova velikih površina. Radni učinak je 6000 – 8000 m2/h. Karakteristična je po rezervoaru za otpad zapremine 95 l. Prostor za u okret je 900 mm. Brzine je 0 – 9 km/h.

Ulične čistilice

Imajući u vidu značaj redovnog mašinskog čišćenja i uticaja higijene, ulične čistilice su sa razlogom postale svakodnevno sredstvo za čišćenje ulica. Nivo zaprljanosti ulica i puteva predstavlja izazov sa kojim se ulične čistilice moraju i nositi i to sa lakoćom. Koriste se za kvalitetno i efikasno podova. Rezultati su neuporedivo bolji u odnosu na druge načine čišćenja kao što je, primera radi - ručno metlanje i čišćenje. Za razliku od ručnog metlanja i čišćenja, mašinsko čišćenje poseduje puno beneficija i prednosti, od kojih izdvajamo sledeće: ušteda vremena, mogućnost čišćenja teško zaprljanih i velikih površina, jednostavnost korišćenja, nema ručnog metlanja, rotaciona četka sa preciznim automatizmom za čišćenje teško zaprljanih površina, odgovarajuća i adekvatna veličina i neuporediv kvalitet u odnosu na ručno čišćenje podova ili bilo kojih drugih tvrdih površina. Važno je napomenuti da su i te kako zastupljene i polovne mašine za čišćenje. Takođe, i one mogu rešiti Vaš problem. Da li kupiti novu ili polovnu mašinu? Odgovor na to pitanje zavisi najviše od budžeta sa kojim raspolažete.

Dodatne informacije

Pogledajte na našem sajtu sjajnu ponudu uličnih čistilica poznatоg svetskog proizvođača Star.